Nike Roshe Run "Safari Pack" – Midnight Fog

 • Het is gewoon een Nieuwjaar, en eventueel niet ook verrassend, een andere nieuwe iteratie met de Nike Roshe Run voor liefhebbers van dat instant-classic silhouet van bewonderende is aankomst. Genaamd de Roshe Just een Premium Plus, ontvangt de schoen een zeer gestreepte bovenste in elke kleurstellingen die u hier ziet met inbegrip van eenvoudige grijswaarden samen met een oog-burning Blue Racing en Bright Crimson combo. Elke versie heeft een conventionele mesh basis met ingewikkelde TPU strepen die betrekking Nike Roshe Run Goedkope hebben op de bovenste, terwijl de oogjes van de metalen kant zal ook worden toegevoegd aan het voltooien van de bouw 'Plus' met de Roshe. Als je wat de eenvoudige waarheid is, vindt u deze laatste Roshes aankomen bij select Nike Sportswear kooplieden net als Rock City Kicks nu. 

  De Nike Roshe Go heeft gezien sommige gek testmodellen onlangs uit Flyknit bovendeel naar Natural Motion rond de zool te zelfs slip-on constructies. Maar geen van deze mensen uitleveringen vergelijken met de gekte thats de women's exclusieve Nike Roshe slechts één Diamondback. Dylan Raasch van Zen-geïnspireerde silhouet slaat uit rondom het strak maar toch een eenvoudig ontwerp voor de felle en gekartelde esthetiek geïnspireerd met de giftige slang strakke huid. De base wordt gemaakt door het gebruik van een gegoten Kurim huishoudelijke Lederen bovenste die hij of zij ups duurzaamheid allen terwijl het toevoegen van een klassieke spin op de instant-classic sneaker. Hedendaagse colorway slaat uit Winkel Nike Air Max 2016 KPU Rose Wit Rose Dames Schoenen rond de gedempte tonale zoekt het levendige blauwe Racer uiterlijk. Die vandaag beschikbaar zijn uit het buitenland stocklists graag Solebox. 

  De Nike Roshe Run is uitgebracht in veel verschillende kleurstellingen en Make-ups waarmee heeft snel gewelfde dit silhouet in het gesprek van de beste Nike nietjes. Met dat als het hoofddoel biedt Nike een andere variatie als de Nike Roshe Run donkere magneet Grey/Black-Mango reeds beschikbaar bij retailers is. Dit soort nieuwste Nike Roshe gaan silhouet bevat een mango buitenzool en vervolgens een zwart en magneet grijs bovenste bestaat uit strak geweven gaas. Om te bepalen meer, Bekijk de specifieke beelden hieronder en hoofd tot selecteren retailers zoals Kith NYC samen met diverse Nike rekeningen om de cop van de Nike Roshe gaan donkere magneet Grey/Black-Mango, voor dat kleinhandelsprijs van $75. 

  Terwijl vele sneakerheads nog over de aankomende release van de werkelijke Universal-licentie lucht Mag replica's debatteren, anderen zijn gretig anticiperen op de aankomst met de 
  Winkel Nike Air Max 2016 KPU Rose Wit Rose Dames Schoenen
  eigen veters retro die wordt beschouwd als enige tijd volgend jaar laten vallen. Een populaire motief rond de aangepaste scène, Marty McFly beruchte kicks geïnspireerd hebben wederom aangepast werk. Dit keer rond, herwerkt de populaire Roshe Go neemt een reis terug naar de toekomst met behulp van haar lichtgrijs gaas bovenste, witte Swooshes, langs met gespikkelde blauwe tussenzool. Leegte van zijn Muzen verlichten detaillering, deze trappen doen uw mooie vloek goede baan bij het spiegelen van de real deal.