Don't Worry, More Nike Air Max 94s Are Coming

 • Flyknit gebouw is Nike's brood en boter. Zet het op bijna ieder model en het maakt het beter. Nike probeerde doen meer van deze op de Air induceren 1, en de tentoonstelling werd begroet met gunstige beoordelingen. Nike plannen nu op hetzelfde te doen op de Nike omgeving Max 1. Hier is uw eerste blik op uw Nike Air Max 1 Flyknit Ultra. Voornamelijk geschikt voor het warmere seizoen met de geperforeerde mesh bouw dat plan http://www.opmijnroute.nl ademende werking heeft, biedt de algemene build daarnaast de drager met een veel comfortabeler pak en lichtgewicht feel in vergelijking met de traditionele tegenhanger. 

  Voor op eerste kans komt ooit, de Nike omgeving Max 1 gebouwd met een bovenste Flyknit materiaal toe te passen. Hierboven kunt u een paar verschillende tonale kleurstellingen, allemaal met behulp van de Flyknit bouw over de bovenste zult begrijpen. De bovenste Flyknit begeleidende mogelijk de Hyperfuse spatbord en de kabels van de Flywire om u te geven dat aangepaste pak. Net als de omgeving Force 1 Flyknit, is de enige echte van de Air Max 1 gezegd te komen van de gevulde-out te produceren veel meer compacter dan uw gemiddelde omgeving Max 1. Zou laten vallen terwijl in het komende seizoen in een aantal verschillende tonale kleurstellingen, laat het ons weten als u op zoek bent naar voren in deze gloednieuwe versie die behoren tot de Modellen Nike WMNS Roshe Run Mesh Hot Punch Bloemen Logo Dames Air Max 1. 

  Na samenwerking met Jordan Brand een jaar geleden en het vrijgeven van drie verschillende kleurstellingen die behoren tot de Air Jordan 5, in 2016 de bank koppelen met vertrouwde partner Nike met een silhouet dat we in het algemeen, de Nike Air grootste 98 niet zien. Er is een totaal van vier kleurstellingen collectie om release later in 2010 eventueel beginnen in het voorjaar. Men komt in alle-zwarte, een andere licht en rood, Marine plus wit en beige plus wit. Supreme is niet genoeg beschikbare tijd in 2016 verspillen als veel als samenwerkingen gaan en lijkt dat we hebben gekregen onze eerste neem een kijkje op hun volgende project met Nike. 

  Verder gedetailleerd met tonale synthetische stoffen op de bovenste eyelets en Swoosh personalisatie om te bepalen van het profiel, is het model afgewerkt met een bijpassende rubber enige component en veters. Al op het gebied van Marine, volt 
  Modellen Nike WMNS Roshe Run Mesh Hot Punch Bloemen Logo Dames
  en donker, wordt de Nike Air grootste 90 Ultra BR ook aangeboden in totale crimson dit seizoen. Na haar erkende onthullen, het warme weer beste geschikt Nike Air Max drie maanden die ultra BR in Volt is tentoongesteld in een veel meer dichter element. Tonale accenten zijn met alle de Swoosh logo's, veters plus oogjes, blijkt als daarin ook bovenop een overeenkomende full-length lone eenheid dat draagt uw handtekening zichtbaar zeepbel eenheid terwijl in de hiel.