A New Nike Roshe Run "Woven" Style

 • Stussy en Nike dienst een vrij rijke geschiedenis samen dat dateert terug meer dan een decennium, met behulp van hoogtepunten met inbegrip van een duo met lucht Huaraches, Air Huarache signalen, een SB Dunk lage plus een trio van Blazers, maar een paar; te noemen we kunnen nu de lucht Max 95 toevoegen aan de lijst. De pack bestaat uit drie kleuren, elk die een tonale bovenste, in zwart, olijf of roze omvat, contrast door de schone combinatie van een witte tussenzool evenals buitenzool. Zoals een afwerking gevoel voorzien van alle drie paren Stussy branding op de neopreen, Huarache-stijl tong. De STUSSY X NIKE weer MAX 95 PACK staat bekend om een trio van schone en eenvoudige kleuren uit de twee Nike Huarache Nederland power huizen met mode. 

  Als trainer fans hebben wij allen een lijst van merken die wij graag zouden zien werken samen op het favoriete schoeisel, hetzij voor een keer, of om de comeback te maken, en voor vele twee van de mensen merken zijn STUSSY evenals NIKE. De twee merken gebruiken een vrij rijke geschiedenis met elkaar, die op het decennium, met hoogtepunten zoals een duo weer Huaraches, Air Huarache signalen, een SB Dunk lage plus een trio van Blazers teruggaat, maar een paar te noemen, en nu we de lucht MAX 95 kunt toevoegen aan de lijst. In dit eerste beeld die we zien kunnen dat er in drie kleuren, elk die een tonale bovenste, in zwart, olijf of p! NK omvat, contrast door de schone combinatie van een witte tussenzool evenals buitenzool. 

  De STUSSY X NIKE weer MAX 95 PACK zal worden gepland voor release op vrijdag 11 DECEMBER en zullen beschikbaar zijn via het verlenen van kwijting pagina, die u verbinding met kunt hieronder. Zoals een afwerking gevoel voorzien van alle drie paren STUSSY branding op de tong. Het is realistisch serieus niet dat lang geleden dat deze soorten twee kwamen bijeen voor een samenwerking, maar het is leuk vinden, dus we zijn erg blij om te zien alle van hen samen te werken opnieuw, en op de AIR MAX 95 niet minder. De NIKE AIR maximaal 95 wol tong komt na twee van zijn oudere broers doordat het winterse 
  Dames Schoenen Nike - Roshe Run Flyknit Multicolor Zwart Lime Paars Korting
  materiaal op de bovenste. De NIKE AIR maximaal 95 wol tong kan nu worden gekocht via de hysterische hieronder. 

  We hebben al gezien de air Max 1 en weer Max 90 (vindt u hier en hier respectievelijk) hobby deze winterised kijken, het is waar de AIR MAX negentig vijf toetreedt tot de partij. Top van de is overwegend afgewerkt in zwart, met contrast geboden van de grijze tong, die is opgebouwd uit een gebreide wol. Extra hits van grijs op de hiel en laterale kant branding wordt toegevoegd veel meer contrast, terwijl de echte pop wordt geleverd door de rode-logo op de tong. De zwarte blijft over de tussenzool en een buitenzool voor een relatief steelsgewijs uitstraling die past perfect bij dit seizoen.